Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Bioznanosti

interdisciplinarni doktorski študijski program

PREDSTAVITVE DISPOZICIJ DOKTORSKIH DISERTACIJ bodo potekale preko različnih orodij za spletne konference ali v živo

Skladno s programom doktorskega študija Bioznanosti mora študent do začetka poletnega semestra v 2. letniku študija prijaviti dispozicijo svoje doktorske disertacije ter jo nato predstaviti članom komisije za spremljanje doktorskega študenta (KSDŠ). Z uspešno predstavitvijo dispozicije in pozitivno oceno dispozicije, ki jo pripravi KSDŠ in odobri senat fakultete, študent dobi 5 KT, ki štejejo v kvoto kreditnih točk, ki jih mora pridobiti za napredovanje v 3. letnik študija.

Programski svet Bioznanosti je sprejel priporočilo, da naj študenti, vpisani v 2. letnik Bioznanosti v študijskem letu 2023/24, oddajo Vlogo za prijavo dispozicije doktorske disertacije do konca meseca januarja 2024.

Do oddaje svoje vloge za odobritev dispozicije doktorske disertacije se mora doktorand udeležiti predstavitve vsaj treh dispozicij doktorskih disertacij drugih doktorandov. Ob oddaji svoje Vloge doktorand priloži obrazec, s katerim izkaže udeležbo na predstavitvah dispozicij. Ta obrazec priloži, če se je udeležil predstavitev, ki so potekale v živo, v predavalnici. V primeru, da se študent udeleži predstavitev dispozicij virtualno, preko povezav, ki jih bomo sproti objavljali, mu mora po predstavitvi predsednik komisije s potrditvenim mailom potrditi, da je študent sodeloval na predstavitvi. V tem primeru kot dokaz udeležbe na predstavitvi izpolni Obrazec za udeležbo na virtualnih predstavitvah.

Termini predstavitev dispozicij doktorskih disertacij posameznih študentov so/bodo objavljeni v spodnji tabeli.

Ime in priimek študenta

Znanstveno področje

Naslov doktorske disertacije                                                               
Datum in lokacija predstavitve dispozicije
                                  
Aleks Bordon hortikultura

Karakterizacija in optimizacija substratov ter njihov vpliv na rast in pridelek ameriških borovnic (Vaccinium corymbosum L.) v loncih

predsednica komisije: izr. prof. dr. Marjetka Suhadolc (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

četrtek, 14. 12. 2023 ob 16. uri v predavalnici Hortikultura na Oddelku za agronomijo BF, Jamnikarjeva 101, Ljubljana 

Gašper Ogrin upravljanje gozdnih ekosistemov   

Modeliranje delovnega časa gozdarske mehanizacije

predsednik komisije: prof. dr. Janez Krč (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

četrtek, 14. 12. 2023 ob 16.00 uri v predavalnici G10 na Oddelku za gozdarstvo BF, Večna pot 83, Ljubljana