Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Bioznanosti

interdisciplinarni doktorski študijski program

PREDSTAVITVE DISPOZICIJ DOKTORSKIH DISERTACIJ bodo potekale preko različnih orodij za spletne konference ali v živo

Skladno s programom doktorskega študija Bioznanosti mora študent do začetka poletnega semestra v 2. letniku študija prijaviti dispozicijo svoje doktorske disertacije ter jo nato predstaviti članom komisije za spremljanje doktorskega študenta (KSDŠ). Z uspešno predstavitvijo dispozicije in pozitivno oceno dispozicije, ki jo pripravi KSDŠ in odobri senat fakultete, študent dobi 5 KT, ki štejejo v kvoto kreditnih točk, ki jih mora pridobiti za napredovanje v 3. letnik študija.

Programski svet Bioznanosti je sprejel priporočilo, da naj študenti, vpisani v 2. letnik Bioznanosti v študijskem letu 2022/23, oddajo Vlogo za prijavo dispozicije doktorske disertacije do sredine meseca januarja 2023.

Do oddaje svoje vloge za odobritev dispozicije doktorske disertacije se mora doktorand udeležiti predstavitve vsaj treh dispozicij doktorskih disertacij drugih doktorandov. Ob oddaji svoje Vloge doktorand priloži obrazec, s katerim izkaže udeležbo na predstavitvah dispozicij. Ta obrazec priloži, če se je udeležil predstavitev, ki so potekale v živo, v predavalnici. V primeru, da se študent udeleži predstavitev dispozicij virtualno, preko povezav, ki jih bomo sproti objavljali, mu mora po predstavitvi predsednik komisije s potrditvenim mailom potrditi, da je študent sodeloval na predstavitvi. V tem primeru kot dokaz udeležbe na predstavitvi izpolni Obrazec za udeležbo na virtualnih predstavitvah.

Termini predstavitev dispozicij doktorskih disertacij posameznih študentov so/bodo objavljeni v spodnji tabeli.

Ime in priimek študenta

Znanstveno področje

Naslov doktorske disertacije                                                               
Datum in lokacija predstavitve dispozicije
       
Jan Bogataj bioinženiring v zdravstvu

Napovedna vrednost bleomicin hidrolaze za učinek zdravljenja z elektrokemoterapijo

predsednica komisije: prof. dr. Primož Strojan (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

petek, 16. 6. ob 9.00 uri, spletno

povezava bo znana naknadno

 

Živa Kukman biotehnologija

Vloga vnetnih citokinov pri diagnostiki in napovedovanju poteka bolezni COVID-19 povzročene s SARS-CoV-2 Omikron sevom (B.1.1.529)

predsednica komisije: prof. dr. Mojca Narat (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

torek, 30. 5. ob 16.00 uri, preko povezave:

predstavitev - Kukman

Valentina Andrea Floccari mikrobiologija

Nadzor morfologije celic Bacillus subtilis s Spbetavirusi

predsednica komisije: prof. dr. Ines Mandić Mulec (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

PREDSTAVITEV BO POTEKALA V ANGLEŠKEM JEZIKU

torek, 30. 5. 2023, ob 10.00 uri, na povezavi:

predstavitev - Floccari

Humna Liaqat mikrobiologija

Vrednotenje protimikrobnega, protivnetnega in imunomodulatornega učinka bakteriocinov mlečnokislinskih bakterij in njihovega sinergističnega delovanja z laktoferinom

predsednica komisije: prof. dr. Marjanca Starčič Erjavec  (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

PREDSTAVITEV BO POTEKALA V ANGLEŠKEM JEZIKU

četrtek, 1. 6. 2023 ob 16.00 uri,  na preko povezave:

predstavitev-Liaqat

Masoumeh Sepideh Salehidashtbayaz  nanoznanosti

Tridimenzionalno biotiskanje za izdelavo multifunkcionalnih ogrodij

predsednik komisije: prof. dr. Tomaž Gyergyek (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

PREDSTAVITEV BO POTEKALA V ANGLEŠKEM JEZIKU  

sreda, 31. maj 2023 ob 9.00 uri, sejna soba Odseka za tehnologijo površin, Inštitut Jožef Stefan (4. nadstropje starega Tehnološkega parka), Teslova 30, LJ