Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Bioznanosti

interdisciplinarni doktorski študijski program

PREDSTAVITVE DISPOZICIJ DOKTORSKIH DISERTACIJ bodo potekale preko različnih orodij za spletne konference ali v živo (odvisno od trenutno veljavnih pogojev za preprečevanje širnenja okužb s COVID-19)

Skladno s programom doktorskega študija Bioznanosti mora študent do začetka poletnega semestra v 2. letniku študija prijaviti dispozicijo svoje doktorske disertacije ter jo nato predstaviti članom komisije za spremljanje doktorskega študenta (KSDŠ). Z uspešno predstavitvijo dispozicije in pozitivno oceno dispozicije, ki jo pripravi KSDŠ in odobri senat fakultete, študent dobi 5 KT, ki štejejo v kvoto kreditnih točk, ki jih mora pridobiti za napredovanje v 3. letnik študija.

Programski svet Bioznanosti je sprejel priporočilo, da naj študenti, vpisani v 2. letnik Bioznanosti v študijskem letu 2021/22, oddajo Vlogo za prijavo dispozicije doktorske disertacije do sredine meseca januarja 2022.

Do oddaje svoje vloge za odobritev dispozicije doktorske disertacije se mora doktorand udeležiti predstavitve vsaj treh dispozicij doktorskih disertacij drugih doktorandov. Ob oddaji svoje Vloge priloži obrazec, s katerim izkaže udeležbo na predstavitvah dispozicij. Zaradi trenutnih razmer se študent udeleži predstavitev preko povezav, ki jih bomo sproti objavljali. Po predstavitvi predsednik komisije s potrditvenim mailom potrdi, da ste sodelovali na predstavitvi. Primer Obrazca za udeležbo na virtualnih predstavitvah je objavljen TUKAJ.

Termini predstavitev dispozicij doktorskih disertacij posameznih študentov so/bodo objavljeni v spodnji tabeli.

Ime in priimek študenta

Znanstveno področje

Naslov doktorske disertacije                                                               
Datum in lokacija predstavitve dispozicije
       
Janko Šet  biologija

Uporaba eDNA iz mrež pajkov kot metoda za monitoring biotske pestrosti in testiranje specifičnih hipotez

predsednik komisije: prof. dr. Rok Kostanjšek (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

sreda, 12. 1. 2022 ob 13.00 uri

povezava na predstavitev

Zorica Lelova

biotehnologija

Izboljšanje hlapnih aromatskih spojin in senzorične kakovosti vina Sauvignon Blanc z uporabo različnih vinogradniških in vinarskih tehnologij

predsednica komisije: prof. dr. Tatjana Košmerl (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)  

PREDSTAVITEV BO V ANGLEŠKEM JEZIKU

sreda, 5. 1. 2022 ob 16.00 uri

povezava na predstavitev