Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Bioznanosti

interdisciplinarni doktorski študijski program

PREDSTAVITVE DISPOZICIJ DOKTORSKIH DISERTACIJ bodo potekale preko različnih orodij za spletne konference ali v živo

Skladno s programom doktorskega študija Bioznanosti mora študent do začetka poletnega semestra v 2. letniku študija prijaviti dispozicijo svoje doktorske disertacije ter jo nato predstaviti članom komisije za spremljanje doktorskega študenta (KSDŠ). Z uspešno predstavitvijo dispozicije in pozitivno oceno dispozicije, ki jo pripravi KSDŠ in odobri senat fakultete, študent dobi 5 KT, ki štejejo v kvoto kreditnih točk, ki jih mora pridobiti za napredovanje v 3. letnik študija.

Programski svet Bioznanosti je sprejel priporočilo, da naj študenti, vpisani v 2. letnik Bioznanosti v študijskem letu 2023/24, oddajo Vlogo za prijavo dispozicije doktorske disertacije do konca meseca januarja 2024.

Do oddaje svoje vloge za odobritev dispozicije doktorske disertacije se mora doktorand udeležiti predstavitve vsaj treh dispozicij doktorskih disertacij drugih doktorandov. Ob oddaji svoje Vloge doktorand priloži obrazec, s katerim izkaže udeležbo na predstavitvah dispozicij. Ta obrazec priloži, če se je udeležil predstavitev, ki so potekale v živo, v predavalnici. V primeru, da se študent udeleži predstavitev dispozicij virtualno, preko povezav, ki jih bomo sproti objavljali, mu mora po predstavitvi predsednik komisije s potrditvenim mailom potrditi, da je študent sodeloval na predstavitvi. V tem primeru kot dokaz udeležbe na predstavitvi izpolni Obrazec za udeležbo na virtualnih predstavitvah.

Termini predstavitev dispozicij doktorskih disertacij posameznih študentov so/bodo objavljeni v spodnji tabeli.

Ime in priimek študenta

Znanstveno področje

Naslov doktorske disertacije                                                               
Datum in lokacija predstavitve dispozicije
                                  
Petra Kunc hortikultura

Vloga izbranih avksinskih kofaktorjev za določanje fiziološkega stanja matičnega materiala pri vegetativnem razmnoževanju lesnatih rastlin 

predsednica komisije: izr. prof. dr. Jerneja Jakopič (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

termin bo znan naknadno 
Blaž Fricelj upravljanje gozdnih ekosistemov

Dolgoročna dinamika strukturne kompleksnosti in biomase v slovenskih pragozdnih rezervatih

predsednik komisije: doc. dr. Kristjan Jarni (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.   

termin bo znan naknadno
Peter Horvat upravljanje gozdnih ekosistemov

Vplivi smreke (Picea abies) in bukve (Fagus sylvatica) na zaloge organskega ogljika in sestavo mikrobne združbe v tleh na silikatni in karbonatni matični podlagi

predsednik komisije: doc. dr. Dušan Roženbergar (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.    

termin bo znan naknadno
Tim Pirc upravljanje gozdnih ekosistemov

Dolgoročni razvoj habitatov biotske raznovrstnosti in skladiščenja ogljika v predhodno gospodarjenih gozdnih rezervatih v Sloveniji

predsednik komisije: prof. dr. Jurij Diaci (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.   

sreda, 24. 7. 2024 ob 8.00 uri v predavalnici G7 na Oddelku za gozdarstvo, Večna pot 83, 1000 Ljubljana
Erika Kozamernik varstvo naravne dediščine

Možnosti uporabe daljinskega zaznavanja pri kartiranju in monitoringu manjšinskih gozdnih habitatnih tipov (Natura 2000)

predsednik komisije: doc. dr. Andrej Rozman (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

termin bo znan naknadno 
Neža Polanšek Rokavec  znanost o živalih

Pozitivna socialna omrežja pitovnih piščancev

predsednica komisije: izr. prof. dr. Vida Rezar (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.    

termin bo znan naknadno