Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Bioznanosti

interdisciplinarni doktorski študijski program

POSEBNO OPOZORILO: PREDSTAVITVE TEM DOKTORSKIH DISERTACIJ bodo do nadaljnjega potekale preko različnih orodij za spletne konference oz. komunikacijo

Skladno s programom doktorskega študija Bioznanosti mora študent do začetka poletnega semestra v 2. letniku študija prijaviti temo svoje doktorske disertacije ter jo nato predstaviti članom komisije za oceno primernosti teme. Z uspešno predstavitvijo temein pozitivno oceno primernosti teme, ki jo napiše komisija za spremljanje doktorskega študenta in odbir senat fakultete, študent dobi 5 KT, ki štejejo v kvoto kreditnih točk, ki jih mora pridobiti za napredovanje v 3. letnik študija.

Programski svet Bioznanosti je sprejel priporočilo, da naj študenti, vpisani v 2. letnik Bioznanosti v študijskem letu 2020/21, oddajo Vlogo za prijavo teme doktorske disertacije do sredine meseca januarja 2021.

Do oddaje svoje vloge za odobritev teme in naslova doktorske disertacije se mora doktorand udeležiti predstavitve vsaj treh tem doktorskih disertacij drugih doktorandov. Ob oddaji svoje Vloge priloži obrazec, s katerim izkaže udeležbo na predstavitvah tem. Zaradi trenutnih razmer se študent udeleži predstavitev preko povezav, ki jih bomo sproti objavljali. Po predstavitvi predsednik komisije s potrditvenim mailom potrdi, da ste sodelovali na predstavitvi. Primer Obrazca za udeležbo na virtualnih predstavitvah je objavljen TUKAJ.

Termini predstavitev tem doktorskih disertacij posameznih študentov so/bodo objavljeni v spodnji tabeli.

Ime in priimek študenta

Znanstveno področje

Naslov doktorske disertacije                                                               
Datum in lokacija predstavitve teme
Juan Francisco Morales Artega agronomija

Odstranjevanje strupenih metaloidov in kovin iz tal in blata

predsednik komisije: prof. dr. Dominik Vodnik (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

PREDSTAVITEV BO V ANGLEŠKEM JEZIKU!

ponedeljek, 4. 10. 2021 ob 15h

povezava na predstavitev 

Mojca Pančur

znanost o živalih

Vpliv omejevalnega krmljenja na rast, oksidativni stres in kakovost mesa pri diploidnih in triploidnih kalifornijskih postrveh (Oncorhynchus mykiss)

predsednik komisije: prof. dr. Janez Salobir (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

termin predstavitve bo znan naknadno


povezava na predstavitve