Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Bioznanosti

interdisciplinarni doktorski študijski program

Spoštovani študentje,

S strani rektorja UL, prof. dr. Igorja Papiča z dne, 14. 5. 2020 in sprejetimi sklepi Vlade RS, so bile sprejeti sklepi, ki v zvezi z izvajanjem pouka na UL, določajo:

1. Izvajanje študijskih programov se v študijskem letu 2019/20 izvede preko spleta, kjer je to možno.

2. Vse oblike pedagoškega dela, ki jih ni mogoče izvajati preko spleta ali v prilagojeni obliki in so nujne za dokončanje študijskih obveznosti, se v tem študijskem letu lahko izvedejo ob fizični prisotnosti študentov pod pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju tega dokumenta.

3. Preverjanja znanj in veščin se v čim večji meri izvaja preko spleta, izvedba izpitov s fizično prisotnostjo pa je dovoljena, če drugače ni mogoče izvesti preverjanja znanja, pri čemer pa morajo biti izpolnjeni pogoji, navedeni v nadaljevanju.

Na Biotehniški fakulteti bo od 18. maja dalje omogočen prihod na fakulteto in izvedba nujnih laboratorijskih in terenskih vaj pod določenimi pogoji. Vzporedno bo še naprej potekal pouk na daljavo za ostale predmete in ostale oblike izvedbe pouka (zlasti predavanja).

Glede prihodov na druge članice, izvajalke programa Bioznanosti, lahko študetni dobite informacije v študentskih referatih teh fakultet.


Študenti morate imate ob prihodu na Biotehniško fakulteto s seboj tudi izpolnjeno posebno IZJAVO.